06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

A gumiabroncsok királya: a 4 évszakos abroncsok előnyeiről

Dátum: 2016-08-23 09:14:26 ; Olvasva: 2123 alkalommal

gumiabroncsNapjainkban egyre inkább megnövekedett a praktikusság iránti igény. Minél inkább egyszerűbb és időt állóbb egy konstrukció, annál népszerűbb. Nincs ez másként a gumigyártás világában sem.

Modern világunkban a változó körülmények egyre inkább megnehezítik mindennapjainkat. Az időjárás kiszámíthatatlanságának következtében a gumiabroncsok világában is újszerű követelmények váltak fontossá.

Egy átlagos téli napon manapság az eső, hóvihar és a napsütés egyszerre fordul elő. Ezeknek a szélsőséges körülményeknek a hagyományos téli gumiabroncsok nem tudnak megfelelni, hiszen a hideghez fejlesztették ki tulajdonságaikat. Ugyanez igaz az esős, igen hűvös nyári napok alkalmával a nyári abroncsokra.

Mi lehet akkor a megoldás? A 4 évszakos gumiabroncsok speciális tulajdonságainak köszönhetően bármilyen körülmény mellett helytállnak, ezáltal időtálló és megbízható megoldást kínálnak.

Tájékozódjon bővebben munkatársainknál a megfelelő gumiabroncs kiválasztásával kapcsolatban!


A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!