06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Continetal Nyereményjáték

Dátum: 2016-08-23 09:08:21 ; Olvasva: 2458 alkalommal

A részvétel szabályai

Ha egy garnitúra (4 db) Continental márkájú nyári személygépjármű-abroncsot vásárol az akcióban részt vevő valamelyik kereskedőnknél, és azt helyben fel is szerelteti, akkor értékes adidas ajándékban részesül az alábbiak szerint.

I. kategória
14 col keréktárcsa-átmérőig Linear Performance messenger csatos oldaltáskát adunk ajándékba. 

II. kategória
15-16 col átmérő között egy géppel varrott adidas EURO16 Top Glider futball-labdával ajándékozzuk meg.

III. kategória
17 col keréktárcsa-átmérőtől a magyar válogatott hivatalos mezével lepjük meg.

Dönthet úgy is, hogy nem az adott kategória, hanem az attól lefelé eső kategóriák valamelyikének ajándékai közül választ.

Az akció 2016. március 21-től április 22-ig tart, és az akciós készlet erejéig érvényes. Ezen időszakot megelőző vagy azt követő gumiabroncs-vásárlások és felszerelési szolgáltatások az akcióban nem vehetnek részt.

Ezen túlmenően a regisztrálók között fődíjként egy páros utazást sorsolunk ki Franciaországba, a labdarúgó-Európa-bajnokság döntő mérkőzésére. A csomag tartalma 2 fő részére (2016. július 10-11.): repülőjegy, egy éjszaka szállás 4 csillagos szállodában (Párizs, Evergreen Laurel), ajándékcsomag bekészítése a hotelszobába, teljes ellátás (az érkezéstől függően ebéd a szállodában vagy étteremben, a stadion környékén a Continental VIP részlegében vacsora, másnap reggeli a szállodában), a mérkőzés előtt rövid városnéző program.

UEFA EURO 2016™ mérkőzés: Döntő, 2016. július 10. Stade de France, Párizs/Saint-Denis

A regisztráció a vásárlást követően elektronikus úton a continental.hu weboldalon, a kupon.continental.hu aldomain alatt történik. A regisztrációs oldalon minden mező kitöltése kötelező – kivéve az eltérő szállítási adatok esetét –, de az e-mail cím és a mobiltelefonszám közül csak az egyik megadása szükséges. Kiszállítási címként csak magyarországi cím adható meg.

A regisztráció csak a számla másolatával együtt érvényes. A számla digitalizált változatát feltöltheti a regisztráció során (engedélyezett formátumok: pdf, jpg, png), vagy utólag elküldheti elektronikusan a daniel.kacso@conti.de e-mail címre, vagy postai úton a Continental Hungaria Kft. nevére és címére (2040 Budaörs, Távíró köz 2-4.). A regisztráció a számlakép feltöltése nélkül is lezárható, de a számla másolatának eljuttatása nélkül az se adidas ajándékra, se a sorsoláson történő részvételre nem jogosít.

E-mail cím megadása esetén, a regisztráció befogadásának tényéről rövid szöveges üzenet formájában értesítés kerül kiküldésre. A regisztráció során feltöltött számlakép, vagy az utólagosan elküldött számlamásolatok átvizsgáláson esnek át. Az ajándék kiküldésére és a sorsoláson való részvételre csak a számlamásolat kézhezvételét követően kerülhet sor, ha az adategyeztetés eredményesen lezárult. Az ellenőrzési folyamat végén újabb értesítő üzenet elküldésére kerül sor.

Figyelem! Kizárólag azon vásárlást igazoló számlákat áll módunkban elfogadni, melyeken a termék márkája, mérete és mintázata, valamint a felszerelési szolgáltatás pontosan kerül megnevezésre. Egy személy legfeljebb 2 garnitúra abroncs vásárlása után részesülhet adidas ajándékban, illetve szerezhet jogosultságot a sorsoláson való részvételre, tehát egy vásárló maximum 2 regisztrációra jogosult.

Csak a 2016. április 29-ével bezárólag regisztrált, a 2016. május 4-ig beérkezett számlamásolattal rendelkező, a fenti feltételeket maradéktalanul teljesítők részesülnek adidas ajándékban, és vehetnek részt a sorsoláson.

Azok a vásárlók, akik elektronikusan regisztrálnak a weblapon, magukra nézve elfogadják a részvétel szabályait.

A feltételek teljesülése esetén a Continental Hungaria Kft. a beérkezés sorrendjében, a jogosult vásárló nevére és címére az akció lezárást követően 40 napon belül, de legkésőbb 2016. június 8-ig postázza futárszolgálat segítségével a vásárlási akció keretében kiajánlott adidas ajándékokat. Ha ettől eltérő névre és/vagy helyre kéri a kézbesítést, azt kérjük, a regisztráció során hitelt érdemlően indokolja.

A futárszolgálat a postázott küldeményt kétszer kísérli meg kikézbesíteni, munkanapokon 8-17 óra között. Az első kiszállítási kísérlet meghiúsulása után a jogosult számára egy rövid értesítés kerül kiküldésre (e-mail és/vagy SMS formájában), amely tartalmazza a második kézbesítés időpontját, a küldemény azonosítószámát, az ügyfélszolgálat telefonszámát, valamint egy linket, amelyen keresztül a jogosult kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni. Ekkor a második kiszállítás akár 17-20 óra között is kérhető. Ha a küldeményt a második kiszállítási kísérlet során sem veszi át a jogosult vásárló vagy meghatalmazottja, az ajándék átvételére való jogosultság végérvényesen elveszik. Az adidas ajándék készpénzre nem váltható át.

A labdarúgó-Európa-bajnokság döntő mérkőzésére szóló főnyeremény kisorsolására az akció lezárását követően, 2016. május 6-án 12 órakor kerül sor az akcióban részt vevő valamennyi, érvényes regisztrációval és jóváhagyott számlamásolattal rendelkező (és az akcióból ki nem zárt) vásárló között. Egy vásárlónak annyi regisztrációja vesz részt a sorsoláson, ahány elfogadott számlamásolattal igazolt érvényes regisztrációja van (maximum kettő), és azt a Continental Hungaria Kft. nem zárta ki a sorsolást megelőzően.

A sorsolás helyszíne a Continental Hungaria Kft. irodája (2040 Budaörs, Távíró köz 2-4.). Az akcióban megnyerhető nyeremény sorsolására kézi úton kerül sor, a véletlenszerűség elvének eleget tevő módon, nem visszatevéses eljárással, közjegyző jelenlétében.

A sorsoláskor kihúzott nyertest a Continental Hungaria Kft. a játékszabályzat feltételei alapján megvizsgálja. A vásárló a regisztrációjával és a számlamásolat biztosításával tudomásul veszi, hogy adatai valóságtartalmáért mindenkor ő felel. A Continental Hungaria Kft. a nyeremény átadásáig kizárhatja az akcióból azt a regisztrációt és számlát, amelynek alapján a vásárló részére a nyereményt azért nem lehet átadni, mert a feltüntetett személyes adatok nem valósak, vagy tévesek. A vásárló téves, vagy értelmezhetetlen adatszolgáltatásából eredően a Continental Hungaria Kft.-t felelősség nem terheli.

A Continental Hungaria Kft. az akció fődíjának nyertesét a sorsolást követően telefonon és/vagy e-mailben értesíti a nyeremény átvételének részleteiről. A nyertes a nyeremény átvételére személyesen jogosult. Amennyiben a nyertes nem érhető el az általa megadott elérhetőségek egyikén sem, akkor a Continental Hungaria Kft. az első kapcsolatfelvétel után mindent megtesz annak érdekében, hogy a nyertessel kapcsolatba lépjen.

A nyeremény másra át nem ruházható, és készpénzre sem váltható át. A nyeremény utáni Szja. fizetési kötelezettség a Continental Hungaria Kft.-t terheli, azonban egyéb esetlegesen felmerülő költségeket (például járulékos utazási költségek, stb.) a nyertes viseli.

A Continental Hungaria Kft. a nyertest weboldalán (continental.hu) a sorsolás napján nyilvánosságra hozza, illetve ügyfélszolgálata segítségével elérhetővé teszi. A széleskörű nyilvánosságra hozatal során a nyertes neve, és lakhelyének települése jelenik meg.

A regisztráló vásárló kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a Continental Hungaria Kft. a személyes adatait, az adidas ajándék kiküldéséhez szükséges mértékben a csomagolást és a logisztikát végző Nero Solution Kft. (2092 Budakeszi, Szőlőskert u. 5-7.) számára kiadja, valamint azokat a főnyeremény kezeléséhez szükséges mértékben használja. Ha a regisztráló vásárló a regisztrációs lapon a megfelelő rész bejelölésével ahhoz is hozzájárul, hogy személyes adatai adatbázisába kerüljenek, akkor ezeket a Continental Hungaria Kft. – esetleges tiltási nyilatkozat kézhezvételéig – minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül saját marketing tevékenysége céljából felhasználhatja. Az ezzel kapcsolatos tudnivalókat az Adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza.

A Continental Hungaria Kft. az általa kezelt személyes adatokat a lebonyolításban részt vevő cégeken kívül másnak nem adja ki, és gondoskodik az adatok védelméről, hogy illetéktelen személyek ne juthassanak hozzá. Amennyiben adataival kapcsolatban bármilyen visszaélést tapasztal, kérjük, azonnal jelezze elérhetőségeink bármelyikén. A jogorvoslati lehetőségeket az adatvédelmi törvény tartalmazza.

Az akcióban nem vehetnek részt azok a magánszemélyek és vállalkozások, akik nem rendelkeznek Magyarországon bejelentett lakcímmel vagy belföldi székhellyel. Az akcióban szintén nem vehetnek részt a Continental Hungaria Kft. és a lebonyolításban részt vevő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és azok hozzátartozói.

A Continental Hungaria Kft. fenntartja a jogot az akció idő előtti felfüggesztésére vagy megszüntetésére indoklás nélkül, amely magával vonja a vásárlók adatainak felhasználására vonatkozó vevői nyilatkozatok semmisnek nyilvánítását is. Ha az akció felfüggesztésére vagy megszüntetésére kerül sor, a Continental Hungaria Kft. kizárja az ebből származó bármiféle felelősséget. Az akció részvételi szabályai minden annak feltételeit teljesítő résztvevőre egyenlően vonatkoznak.


A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!