06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Minden, amit a gumiabroncsokról tudni érdemes

Dátum: 2016-08-23 08:53:46 ; Olvasva: 2223 alkalommal

Nem a motor a gépjármű legfontosabb része

A legtöbb ember nagyon gyakran úgy gondol az abroncsokra, mint a gépjármű többé-kevésbé lényegtelen részére. Azonban a gumiabroncs jelenti az egyetlen kapcsolatot a gépjármű és az útfelület között.

Szeretnénk felfedni az abroncsok valódi szerepét, mint az alváz egyik domináns, csúcsminőséget képviselő, szakértő mérnökök által kifejlesztett komponensét, melyeket különösen nagy gondossággal készítenek a mai modern, nagy sebességű gépjárművek igényeinek megfelelően. Nem csak a különböző felfüggesztési rendszerekhez kell igazodniuk, vagy a kormánymozdulatokat kell tökéletesen követniük, hanem biztosítaniuk kell a kényelmes és biztonságos autózást. A fentieken túlmenően az abroncsoknak meg kell birkózniuk a fékezés, gyorsítás vagy kanyarodás közben fellépő erőhatásokkal annak érdekében, hogy a jármű biztonságosan az úton maradjon. Ennek különösen akkor van jelentősége, ha vizes, csúszós, esetleg hóval vagy jéggel borított az útfelület. Most már látjuk, hogy biztonsági szempontból mennyire fontosak az abroncsok. Éppen ezért szeretnénk néhány tippel, tanáccsal segíteni Önt, hogy abroncsai mindig a megfelelő állapotban legyenek.

Az Ön biztonsága érdekében.


 


A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!