06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Defekttűrő gumik

Dátum: 2016-08-23 08:44:08 ; Olvasva: 3648 alkalommal

Mikor lehet defekttűrő abroncsot használni?

Az utóbbi években a világ nagy autógyártói közül egyre többen kezdik a hagyományos pótkereket, és új, az eddiginél praktikusabb megoldás kivitelezésére szólítják fel a gumiabroncs-gyártókat. A lényeg, hogy a jövőben olyan abroncsok kerüljenek a gépkocsira, amelyek mellett nem kell pótkerék, ugyanakkor egy defekt esetén – csökkentett tempóban – tovább lehessen haladni. A meghosszabbított mobilitási igényre a különböző nagy gumiabroncs-gyártók különféle módon reagáltak. A mobilitás fenntartására a Continental két különböző technikai megoldással lépett a piacra. Az első egy támasztóprofilos (erősített oldalfalú) biztonsági abroncs, az úgynevezett „Self Supporting Runflat Tyre” (SSR) abroncs, a második a Conti támasztógyűrűs (fémgyűrűs) biztonsági abroncs, vagyis a „Conti Supporting Ring (CSR) abroncs. Mindkét esetben elkerülhetetlen egy, a „gumiabroncs nyomásvesztésére figyelmeztető rendszer” (Tyre Pressure Mo-nitoring System = TPMS) beépítése, amely nélkül „defekttűrő” abroncsok nem szerelhetők fel.

További gyártó defektűrő jelölések:

Bridgestone :RFT , Continental: SSR, SEAL ,Dunlop: DSST , Firestone : RFT , Goodyear : ROF,EMT , Hankook:HRS , Kumho: XRP , Pirelli : RSC,RUNFLAT , Michelin: ZP


 


A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!