06-20-358-8056
info@akciosgumiabroncs.hu
Pinterest
Youtube
Twitter
Tweet
Blogger
Banner

Hagyja el a várost Off Road gumikon!

Dátum: 2022-12-21 12:21:58 ; Olvasva: 509 alkalommal

A kereskedésünk Off Road gumijai között megtalálja a terepjárójához a következő gumiabroncsokat. Guruljon a tökéletes abroncsokon, terepen is!

A terepjárót egyre többen használják városi járműnek. A megfelelő abroncsokkal terepen is meg tudja mutatni, hogy mi az eredeti közege. Az Off Road gumikat általában akkor kell felrakni a terepjáróra, ha vidéki, nem kiépített utakon fog járni a jármű.

Az Off Road gumikból vannak évszakos és négy évszakos fajták is. Ez csak az egyik szempont a terepjáró gumiabroncsok kiválasztásánál. A tulajdonos vezetési stílusa, a terep, ahol az autó járni fog, szintén be tudja határolni a választási lehetőségeket. A terepkörülmények vagy az időjárás is befolyásolja, hogy milyen gumiabroncson fog futni a legjobban a terepjáró. 

Egy megerősített gumi télen vagy nyáron is kiválóan teljesít, ha a megfelelő típust vásárolja a tulajdonos. A márkák és árkategóriák alapján válogasson! Vásároljon online gumiabroncsot, anélkül, hogy meg kellene bánnia a döntését vagy egy újabb beszerzésre kellene szánnia az idejéből!


A webáruházunkban feltüntetett árak CSAK WEBES ONLINE rendelés esetén érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a weboldalon található készlet valós raktárkészlet, de részben nem azonnal elérhető telephelyi készlet. A nem telephelyi készlet átfutási ideje 0-3 nap.
Pontos helyszíni átvétel információt a megrendelést követően, telefonon vagy e-mailben 24 órán belül adunk!